Noodhulp coronacrisis gestart

Wat is ons leven in een korte tijd ingrijpend veranderd. Iets meer dan een maand geleden was het vanzelfsprekend om ’s ochtends naar je werk te gaan, kinderen naar school te brengen of een vakantie te plannen voor de meivakantie. Sinds de coronacrisis staat alles op z’n kop. 
 
Naast alles wat er momenteel niet kan, maakt het ons extra dankbaar voor wat er wèl is. Een dak boven ons hoofd. Een regering die plannen uitstippelt om iedereen zo goed mogelijk door deze tijd heen te helpen. Investeren in de relatie met onze kinderen en thuisonderwijs geven. En niet te vergeten de gezondheidszorg in Nederland, waardoor (corona)patiënten de zorg ontvangen die ze nodig hebben.  

Lees meer over de coronacrisis

En hoe wij helpen in Oeganda, Pakistan en Libanon.

Meer informatie

Juist in deze tijd denken we aan mensen waarbij de omstandigheden anders zijn. Onze vrienden in Oeganda, Pakistan en Libanon hebben te maken met een complete lockdown vanwege de coronacrisis. Anders dan wij worden ze dubbel getroffen door deze crisis. Veel mensen in deze landen zijn dagloner. Een dag geen werk, is een dag geen eten. Toegang tot gezondheidszorg wordt bijna onmogelijk.

In samenwerking met lokale leiders is Stichting Barnabas gestart om noodhulp te bieden. Wilt u ons helpen om eten, zeep en medicijnen te verstrekken waar het zo hard nodig is? 

  • € 15 voor een klein noodhulppakket voor een klein gezin 
  • € 45 voor een groot noodhulppakket voor een groot gezin 

Ja, ik help mee met deze actie!

En help noodhulppakketten te verspreiden onder kwetsbaren.

Doneer met een tikkie

?>